Crab ' N ' Shrimp faszerowane Tamales

Crab ' N ' Shrimp faszerowane Tamales
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Crab' n ' krewetki Nadziewane Tamales spróbować. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $4.3 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 453 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, cebuli, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 52%. Podobne przepisy to Krab Nadziewane Krewetki, Krab Nadziewane Krewetki, oraz Jalapeno i Krab Nadziewane krewetki.

Instrukcje

1
W przypadku farszu z owoców morza: krewetki pokroić na grube kawałki. Ustaw dużą patelnię saute na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać oliwę z oliwek i czosnek. Gdy czosnek zaczyna skwierczeć, dodać krewetki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3
Saute aż tylko różowy, o 2 protokół, a następnie dodać mięso krabowe. Doprawić kminkiem, papryką oraz solą i pieprzem. Delikatnie złóż mieszaninę, a następnie wyłącz ogień i dodaj sok z limonki. Pozostawić do ostygnięcia. Podziel mieszaninę; użyjesz jednej połowy do nadziewania tamales, A jednej połowy do sosu z owoców morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
CrabmeatCrabmeat
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1
Masę wymieszać, 1 1/4 szklanki wody, masła i soli na gęstą pastę. Aby przygotować tamales, ustawić łuskę kukurydzy na płaskiej powierzchni (podwoić lub gonty 2 łuski, jeśli są małe lub mają łzy).
Składniki, których będziesz potrzebować
TamalesTamales
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Dodać 5 łyżek masy mix do środka łuski kukurydzy. Wciśnij mieszaninę do 1 cala od strony łuski.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3
Dodaj 2 łyżki farszu z owoców morza do środka. Złóż jedną krawędź łuski do środka, a następnie złóż drugą stronę, aby pokryć całą tamale. Wchodzisz na końcach przez 2 cale i tuck pod trzymać w miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
TamalesTamales
4
Umieść durszlak w dużym garnku z wrzącą wodą, ale nie pozwól, aby durszlak dotykał wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Umieść tamales w durszlaku, przykryj i paruj tamales przez 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamalesTamales
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6
Do czerwonego sosu z owoców morza: najpierw nawodnić pieprz chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
7
Umieść suszone chile w filiżance gorącej wody i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Papryka ChiliSuszona Papryka Chili
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
8
Ustawić średni rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
9
Dodać mżawka oliwy z oliwek i podsmażyć koper włoski, cebula i czosnek, aż półprzezroczyste i pachnące, 5 do 7 protokół. Deglaze z białego wina,a następnie gotować na wolnym ogniu, aby odparować niektóre wina, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Dodaj kminek, Chile pieprz, woda z chile pieprz i puszka pomidorów. Doprawiamy solą i pieprzem i gotujemy na wolnym ogniu. Gotować, aż płyn zmniejsza się i smaki się razem, o 20 protokół. Zmiksować na gładką masę blenderem w sztyfcie, a następnie złożyć pozostałą połowę farszu z owoców morza. Smak i doprawić jeszcze raz w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Podawać czerwony sos z owoców morza na Krab i krewetki tamales.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
KrabKrab

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn