Crab ' N ' Shrimp faszerowane Tamales

Crab ' N ' Shrimp faszerowane Tamales
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Crab' n ' krewetki Nadziewane Tamales spróbować. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $4.3 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 453 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, cebuli, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 52%. Podobne przepisy to Krab Nadziewane Krewetki, Krab Nadziewane Krewetki, oraz Jalapeno i Krab Nadziewane krewetki.

Instrukcje

1
W przypadku farszu z owoców morza: krewetki pokroić na grube kawałki. Ustaw dużą patelnię saute na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać oliwę z oliwek i czosnek. Gdy czosnek zaczyna skwierczeć, dodać krewetki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3
Saute aż tylko różowy, o 2 protokół, a następnie dodać mięso krabowe. Doprawić kminkiem, papryką oraz solą i pieprzem. Delikatnie złóż mieszaninę, a następnie wyłącz ogień i dodaj sok z limonki. Pozostawić do ostygnięcia. Podziel mieszaninę; użyjesz jednej połowy do nadziewania tamales, A jednej połowy do sosu z owoców morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
CrabmeatCrabmeat
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1
Masę wymieszać, 1 1/4 szklanki wody, masła i soli na gęstą pastę. Aby przygotować tamales, ustawić łuskę kukurydzy na płaskiej powierzchni (podwoić lub gonty 2 łuski, jeśli są małe lub mają łzy).
Składniki, których będziesz potrzebować
TamalesTamales
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Dodać 5 łyżek masy mix do środka łuski kukurydzy. Wciśnij mieszaninę do 1 cala od strony łuski.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3
Dodaj 2 łyżki farszu z owoców morza do środka. Złóż jedną krawędź łuski do środka, a następnie złóż drugą stronę, aby pokryć całą tamale. Wchodzisz na końcach przez 2 cale i tuck pod trzymać w miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
TamalesTamales
4
Umieść durszlak w dużym garnku z wrzącą wodą, ale nie pozwól, aby durszlak dotykał wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Umieść tamales w durszlaku, przykryj i paruj tamales przez 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamalesTamales
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6
Do czerwonego sosu z owoców morza: najpierw nawodnić pieprz chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Umieść suszone chile w filiżance gorącej wody i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Papryka ChiliSuszona Papryka Chili
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Ustawić średni rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
Dodać mżawka oliwy z oliwek i podsmażyć koper włoski, cebula i czosnek, aż półprzezroczyste i pachnące, 5 do 7 protokół. Deglaze z białego wina,a następnie gotować na wolnym ogniu, aby odparować niektóre wina, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Dodaj kminek, Chile pieprz, woda z chile pieprz i puszka pomidorów. Doprawiamy solą i pieprzem i gotujemy na wolnym ogniu. Gotować, aż płyn zmniejsza się i smaki się razem, o 20 protokół. Zmiksować na gładką masę blenderem w sztyfcie, a następnie złożyć pozostałą połowę farszu z owoców morza. Smak i doprawić jeszcze raz w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Podawać czerwony sos z owoców morza na Krab i krewetki tamales.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
KrabKrab

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn