Crab Cake Hush Puppies
Crab Cake Hush Puppies może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 25. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 169 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zieloną cebulę, paprykę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Crab Hush szczenięta z curry sos miodowo-musztardowy, Hush Puppies, oraz Hush Puppies dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać mąkę kukurydzianą, mąkę, zieloną cebulę, paprykę, cukier i sól. Wymieszaj mięso krabowe, jajko i piwo, aż się zwilży.
Wlać olej na głębokość 2 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 36
Upuść ciasto przez łyżki do gorącego oleju i smażyć, partiami, 2 do 3 minut lub do złotego koloru, obracając raz.
Podawać z ulubionym sosem rmoulade lub koktajlowym.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.