Country Manor Śniadanie Tarta

Country Manor Śniadanie Tarta
Country Manor śniadanie tarta wymaga około 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 500 kalorii, 10g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis serwuje 20 i kosztuje 83 centy za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ser Monterey jack, jajka, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Piernikowy Dworek, Old Manor House Tradycyjny Wiktoriański Świąteczny Pudding, oraz Wiejska Tarta Brzoskwiniowa podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Pokroić w skróceniu, aż mieszanina przypomina grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
3
Dodaj wodę, jajko i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Mieszaj, ale nie pracuj zbyt dużo. Ciasto podzielić na dwie części, przykryć i schłodzić przez 30 minut.
5
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Uformuj każdy kawałek w okrągły i rozwałkuj skórkę na lekko mącznej powierzchni. Starannie Dopasuj do dwóch 10-calowych patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Ślepy piec cierpkie muszle w nagrzanym piekarniku na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Wyluzuj.
8
Umieść boczek na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Osuszyć, pokruszyć i odstawić.
10
Podsmażyć cebulę na maśle, aż będzie półprzezroczysta. Szynkę, boczek i cebulę podzielić na dwie równe części i posypać dnem cierpkich muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
11
Ubić śmietanę i ubite jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
12
Dodaj sól, pieprz, gałkę muszkatołową, bazylię i tymianek i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
13
Wlać mieszaninę jaj na mieszaninę boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
14
Na wierzch każdej nadziewanej tarty posypać kostkami twarogu oraz startymi serami Cheddar i Monterey Jack.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
15
Posyp zieloną cebulę serem, a następnie pokrojone migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
16
Piec w rozgrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
17
Lekko ostudzić, następnie pokroić i podawać.

Składniki

791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemigdały w plasterkachmigdały w plasterkach82 łyżki roztopionego masła1-1/2 szklanki startego sera cheddar potrójnie cheddar KRAFT® z nutą PHILADELPHIA®, podzielonego1-1/2 szklanki startego sera cheddar potrójnie cheddar KRAFT® z nutą PHILADELPHIA®, podzielonego1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki11 łyżka suszonego oregano1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny85opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepakiet serek śmietankowy, pokrojony w kostkępakiet serek śmietankowy, pokrojony w kostkę791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszynka wędzona drobno pokrojona w kostkęszynka wędzona drobno pokrojona w kostkę1olej do smażenia, najlepiej rzepakowyolej do smażenia, najlepiej rzepakowy8jaja pobijanejaja pobijane9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudrobno posiekana świeża bazyliadrobno posiekana świeża bazylia11 łyżka suszonego oreganoświeży tymianek, mielonyświeży tymianek, mielony1bunchzielona cebula, posiekanazielona cebula, posiekana7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony ser Monterey Jackrozdrobniony ser Monterey Jack0Batoniki toffi Heath1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula0Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych4141 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefiliżanka półsłodkich kawałków czekolady lub rodzynekfiliżanka półsłodkich kawałków czekolady lub rodzynek1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony ser Cheddarrozdrobniony ser Cheddar11 łyżka suszonego oregano1/4 funta woskowych ziemniaków pokrojonych w kostkę o wymiarach 1/4 cala1/4 funta woskowych ziemniaków pokrojonych w kostkę o wymiarach 1/4 cala1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezimna wodazimna woda11 łyżka suszonego oreganocukier białycukier biały
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn