Country Manor Śniadanie Tarta

Country Manor Śniadanie Tarta
Country Manor śniadanie tarta wymaga około 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 500 kalorii, 10g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis serwuje 20 i kosztuje 83 centy za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ser Monterey jack, jajka, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Piernikowy Dworek, Old Manor House Tradycyjny Wiktoriański Świąteczny Pudding, oraz Wiejska Tarta Brzoskwiniowa podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Pokroić w skróceniu, aż mieszanina przypomina grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
3
Dodaj wodę, jajko i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Mieszaj, ale nie pracuj zbyt dużo. Ciasto podzielić na dwie części, przykryć i schłodzić przez 30 minut.
5
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Uformuj każdy kawałek w okrągły i rozwałkuj skórkę na lekko mącznej powierzchni. Starannie Dopasuj do dwóch 10-calowych patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Ślepy piec cierpkie muszle w nagrzanym piekarniku na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyluzuj.
8
Umieść boczek na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Osuszyć, pokruszyć i odstawić.
10
Podsmażyć cebulę na maśle, aż będzie półprzezroczysta. Szynkę, boczek i cebulę podzielić na dwie równe części i posypać dnem cierpkich muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
11
Ubić śmietanę i ubite jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
12
Dodaj sól, pieprz, gałkę muszkatołową, bazylię i tymianek i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
13
Wlać mieszaninę jaj na mieszaninę boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
14
Na wierzch każdej nadziewanej tarty posypać kostkami twarogu oraz startymi serami Cheddar i Monterey Jack.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
15
Posyp zieloną cebulę serem, a następnie pokrojone migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
16
Piec w rozgrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
17
Lekko ostudzić, następnie pokroić i podawać.

Składniki

791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemigdały w plasterkachmigdały w plasterkach82 łyżki roztopionego masła1-1/2 szklanki startego sera cheddar potrójnie cheddar KRAFT® z nutą PHILADELPHIA®, podzielonego1-1/2 szklanki startego sera cheddar potrójnie cheddar KRAFT® z nutą PHILADELPHIA®, podzielonego1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki12 łyżeczki czosnku w proszku2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)851 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pakiet serek śmietankowy, pokrojony w kostkępakiet serek śmietankowy, pokrojony w kostkę791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszynka wędzona drobno pokrojona w kostkęszynka wędzona drobno pokrojona w kostkę1opakowanie naturalnej mieszanki do ciastopakowanie naturalnej mieszanki do ciast8jaja pobijanejaja pobijane9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 caladrobno posiekana świeża bazyliadrobno posiekana świeża bazylia12 łyżeczki czosnku w proszkuświeży tymianek, mielonyświeży tymianek, mielony1bunchzielona cebula, posiekanazielona cebula, posiekana7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony ser Monterey Jackrozdrobniony ser Monterey Jack0Batoniki toffi Heath1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek4141 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki posiekanych daktyli (okołoszklanki posiekanych daktyli (około1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony ser Cheddarrozdrobniony ser Cheddar12 łyżeczki czosnku w proszkucienkie plasterki szynki Virginia lub prosciuttocienkie plasterki szynki Virginia lub prosciutto1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezimna wodazimna woda12 łyżeczki czosnku w proszkucukier białycukier biały
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn