Cottage Dill Bochenek
Cottage Dill Loaf może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, mały twarożek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Cottage Dill Bochenek, Koper twaróg Bochenek, oraz Seed & grain cottage loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać 1 szklankę mąki, cukier, 1 łyżkę nasion koperku, 1 łyżkę cebuli, sól i drożdże. W rondlu 1-quart, podgrzewać wodę, twarożek i masło na średnim ogniu, często mieszając, aż do bardzo ciepłego (120 ° F do 54°); mieszać do mieszaniny mąki do wymieszania. Wymieszaj wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby ciasto było łatwe w obsłudze.
Ciasto układamy na lekko posypanej mąką powierzchni; delikatnie wałkujemy w mące do okrycia. Zagnieść około 8 minut lub do gładkiej i sprężystej. Smarować dużą miskę za pomocą sprayu do skracania lub gotowania.
Umieścić ciasto w misce, obracając ciasto do smarowania wszystkich stron. Przykryć; odstawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu około 1 godziny lub aż ciasto podwoi się. (Jeśli używasz szybko działających drożdży, nie pozwól, aby wzrost 1 godzinę; przykryć i pozostawić na powierzchni mąki 10 minut.)
Nasmaruj dużą blachę ciastek za pomocą skracania lub sprayu do gotowania. Kształt ciasta w Owalny Bochenek, około 12 cali długości i 4 cali szerokości, lekko zwężając oba końce.
Miejsce na blasze. Przykryć; odstawić w ciepłe miejsce 30 do 45 minut lub do podwójnego.
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Wymieszać wodę z ciastem, posypać 1 łyżeczką cebuli i 1 łyżeczką kopru. Wykonaj długie cięcie, 1/4 cala głębokości, w dół środka bochenka ostrym nożem.
Piec 10 minut, rozpylając 3 oddzielne razy wodą (użyj butelki z drobnym sprayem).
Piec 15 do 20 minut dłużej lub aż bochenek jest złoty kolor i brzmi puste po naciśnięciu.
Usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego; fajne.