Cornmeal Sally Lunn

Cornmeal Sally Lunn
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj mączkę kukurydzianą Sally Lunn. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, sól, mączkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sally Lunn, Sally Lunn Bread, oraz Sally Lunn Bread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć mąkę kukurydzianą, sodę oczyszczoną i 1/2 łyżeczki soli; dodać maślankę i śmietanę, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
SólSól
2
Wlać ciasto do dobrze nasmarowanego 9-calowego talerza ciasta.
3
Piec w 350 przez 40 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn