Cornish Hen Salad with Scotch Bonnet Vinaigrette

Cornish Hen Salad with Scotch Bonnet Vinaigrette
Cornish Hen Salad with Scotch Bonnet Vinaigrette może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 61g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 835 kalorii. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i דל פחמימות,zne dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, kury kornwalijskie, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Scotch Bonnet Marmalade Cocktail, Łosoś w szkockim sosie ziołowym i grzankach cebulowych, oraz Jamaican Curry kurczak i ziemniaki ze Scotch Bonnet ostra papryka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Kury i marchewki umieścić na patelni do pieczenia, natrzeć je oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Pieczemy w górnej trzeciej części piekarnika przez 1 godzinę, a następnie przekładamy marchewkę na talerz, aby ostygła. Kontynuuj pieczenie kur przez około 15 minut dłużej, lub aż soki jamy uruchomić jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MarchewMarchew
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Przenieść kury na talerz i ostudzić do temperatury pokojowej.
4
W międzyczasie do miarki wlać gorące soki z patelni i odtłuścić tłuszcz. Odcedzić soki do małego rondla i dusić na umiarkowanym ogniu, aż zmniejszy się do 2 łyżki stołowe, o 4 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
5
Wlać redukcję z powrotem do miarki i ostudzić do temperatury pokojowej. Wymieszać z ostrym sosem, olejem roślinnym, octem i zielem angielskim i doprawić ten vinaigrette solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej RoślinnyOlej Roślinny
VinaigretteVinaigrette
Ostry SosOstry Sos
RedukcjaRedukcja
Ziele AngielskieZiele Angielskie
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
6
Wyjmij mięso z kur i rozłóż je na grube strzępy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
7
Pokroić marchewkę w 2-na-1/3-cala patyczki. W dużej misce, wrzucić cornish hen mięso z marchwi, rzodkiewki, kiełki, nerkowce i vinaigrette. Ułóż sałatkę na talerzach i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kury KornwalijskieKury Kornwalijskie
VinaigretteVinaigrette
RzodkiewkaRzodkiewka
MarchewMarchew
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
KiełkiKiełki
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia76
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn