Corn Chow-Chow

Corn Chow-Chow
Kukurydza Chow-Chow może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 43 kalorie. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól selerową, ocet jabłkowy, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Hamburgery Bluegrass ze słodką pieczoną kukurydzą Chow-Chow i szynką wiejską, Jak gotować yaki-chow, skrzyżowanie yakisoban i chow mein, oraz Gotuj książkę: Big Mama ' s Chow-Chow dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj kukurydzę; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
3
Drenaż.
4
Połączyć musztardę, syrop, ocet i sól selera w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól SelerowaSól Selerowa
MusztardaMusztarda
OcetOcet
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj cebulę i paprykę, mieszając do herbu. Wymieszaj kukurydzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
KukurydzaKukurydza
6
Odstawić na co najmniej 30 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn