Corn Chow-Chow
Kukurydza Chow-Chow może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 43 kalorie. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól selerową, ocet jabłkowy, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Hamburgery Bluegrass ze słodką pieczoną kukurydzą Chow-Chow i szynką wiejską, Jak gotować yaki-chow, skrzyżowanie yakisoban i chow mein, oraz Gotuj książkę: Big Mama ' s Chow-Chow dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w małym rondlu.
Dodaj kukurydzę; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Połączyć musztardę, syrop, ocet i sól selera w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Dodaj cebulę i paprykę, mieszając do herbu. Wymieszaj kukurydzę.
Odstawić na co najmniej 30 minut przed podaniem.