Corn Chip Crunch

Corn Chip Crunch
Kukurydziany chrupek Crunch może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 16 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać prażone orzeszki ziemne, masło, syrop kukurydziany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 19%. Podobne przepisy to Czekoladowe Ciasteczka Crunch, Ciasteczka Czekoladowo-Truskawkowe Crunch, oraz Chrupki czekoladowo-miętowe Crunch.

Instrukcje

1
W dużej żaroodpornej misce połącz wiórki kukurydziane i orzeszki ziemne. W małym rondlu połącz brązowy cukier, syrop kukurydziany i masło. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska Drobno PokrojonaKapusta Włoska Drobno Pokrojona
Chipsy KukurydzianeChipsy Kukurydziane
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Wlać mieszankę chipsów kukurydzianych; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3
Przenieś do nasmarowanego 15-calowego. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Piec w temperaturze 250° przez 30-40 minut; mieszając co 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
5
Rozprowadzić na papierze woskowanym; ostudzić. Rozłożyć i przechowywać w szczelnych pojemnikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn