COOL WHIP Chocolate one BOWL Bliss Cake

COOL WHIP Chocolate one BOWL Bliss Cake
COOL WHIP Chocolate one BOWL Bliss Cake to bezglutenowe i bezmleczne deser. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz Devil ' s Food Cake mix, plus 1-1 / 2 filiżanki cool whip bita polewa, półsłodka czekolada piekarza, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj E-A-S-Y ciasto Mix i Cool Whip ciasteczka, Chocolate Cool Whip Pie, oraz 3 Składniki Cool Whip Cake Mix Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Przygotować ciasto ciasto, W 2-1 / 2-qt. miska żaroodporna, zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; zeskrobać stronę miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec 1 godz. 5 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Fajne ciasto 10 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Poluzuj ciasto z boku miski nożem. Odwróć na stojak z drutu; Usuń miskę. Fajne ciasto całkowicie. Tymczasem kuchenka mikrofalowa 4 oz. czekolada w dużej misce do mikrofalówki zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj 1 wanienkę zimnego bicza do roztopionej czekolady; trzepaczka do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Pokrój ciasto na 3 warstwy; układaj na talerzu, rozprowadzając nadzienie czekoladowe między warstwami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
7
Ciasto mrozowe z pozostałym chłodnym batem. Zrób loki z pozostałej czekolady. (Patrz Wskazówka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
8
Ułożyć na cieście; posypać cukrem. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn