Confit Nogi Kaczki

Confit Nogi Kaczki
Confit Duck Legs może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 185g tłuszczu, oraz w sumie 1841 kalorii. Na 6,1 USD za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli wytworzyłeś tłuszcz z kaczki, nogi z kaczki long island, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Confit Anny z kaczych nóg, Duszone udka z kaczki i smażona pierś z kaczki, oraz Solona Pieczona pierś indyka z nogami Confit dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmielić i rozgnieść 4 ząbki czosnku na pastę ze szczyptą koszernej soli. Wymieszać razem pastę, sól koszerna (1/4 szklanki), tymianek, quatre épices, szalotki, i liście laurowe w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Sól KoszernaSól Koszerna
Liście LauroweLiście Laurowe
SzalotkaSzalotka
Mięso MieloneMięso Mielone
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać nogi kaczki i wrzucić do płaszcza, następnie marynować, przykryte i schłodzone, co najmniej 1 dzień i do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KaczkiNoga Kaczki
3
Marynatę wytrzeć papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Odciąć 1/4 cala od góry głowy czosnku, a następnie trzymać 2 całe ząbki w głowie. Roztopić tłuszcz z kaczki w szerokim dużym ciężkim garnku na małym ogniu, a następnie gotować główkę czosnku i nogi kaczki, odsłonięte, na małym ogniu, aż tłuszcz zarejestruje się w przybliżeniu 88°, około 1 godziny. Nadal gotować kaczkę, utrzymując temperaturę od 190 do 210 ° F, aż drewniany szpikulec łatwo wsunie się w uda, 2 do 3 godzin więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki CałeGoździki Całe
Noga KaczkiNoga Kaczki
Tłuszcz Z KaczkiTłuszcz Z Kaczki
CzosnekCzosnek
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Przenieść kaczkę z łyżką szczelinową do dużej miski (rezerwa czosnek do innego wykorzystania w razie potrzeby). Powoli wlać tłuszcz z kaczki przez sito o drobnych oczkach do dużego garnka lub głębokiej miski, pozostawiając mętny płyn lub soki mięsne na dnie garnka, a następnie wlać przesączony tłuszcz na nogi kaczki, aby pokryć je o 1 cal. (Jeśli to konieczne, skrócić kości pałki 1 do 2 cali za pomocą dużego ciężkiego noża, aby mocniej dopasować nogi do miski.) Schłodzić do temperatury pokojowej, około 2 godzin, następnie schłodzić, przykryty, co najmniej 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
Noga KaczkiNoga Kaczki
Tłuszcz Z KaczkiTłuszcz Z Kaczki
CzosnekCzosnek
Cała KaczkaCała Kaczka
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
NóżNóż
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
GarnekGarnek
6
Tuż przed podaniem usuń kaczkę z tłuszczu (tłuszcz rezerwowy do innego użytku, na przykład do smażenia), zeskrobując większość tłuszczu, a następnie gotuj, skórkę w dół, na dużej ciężkiej patelni nieprzywierającej na małym ogniu, przykrytej, aż skóra będzie chrupiąca i kaczka zostanie podgrzana, 15 do 20 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Udka kaczki można schłodzić w tłuszczu do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KaczkiNoga Kaczki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn