Conchiglioni z balsamiczną szkliwioną słodką cebulą i gorgonzolą

Conchiglioni z balsamiczną szkliwioną słodką cebulą i gorgonzolą
Conchiglioni z balsamiczną szkliwioną słodką cebulą i gorgonzolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 602 kalorie, 20g białka, oraz 19g tłuszczu. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cebulę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Balsamiczna-glazurowana słodka cebula z grilla, Grillowana Pizza figowa z cebulą balsamiczną i gorgonzolą, oraz Cebula Balsamiczna Szkliwiona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać 1 łyżkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodać makaron i gotować przez około 10 minut lub aż al dente; odcedzić. Upewnij się i sprawdź, jak ten makaron może potrwać nieco dłużej niż większość cook.As makaron gotuje ciepła 2 łyżka oleju w średniej wielkości patelni ustawić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać połowę czosnku i gotować delikatnie przez około 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
5
Dodać bułkę tartą i gotować, aż ładnie tosty. Wyłączyć ogień i dodać natkę pietruszki, dobrze wymieszać, doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6
Podgrzać Pozostałe ¼ oleju szklanki na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Podsmażyć cebulę na złoty kolor, o 10 protokół. Wymieszać z pozostałym czosnkiem i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
8
Zdjąć z ognia i wymieszać z balsamicznym vinegar.In dużą miskę, połączyć makaron z odrobiną wody, bułki tartej, mieszanki cebuli, i Gorgonzola. Wrzucić, aż równomiernie pokryte, i ser topi się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
GorgonzolaGorgonzola
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Dekoruj natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn