Collard ' n ' Black-Eyed Pea gulasz
Collard ' n ' Black-Eyed Pea gulasz może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 8. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 8G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś olej roślinny, cebulę, zielenie collard i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Black-eyed Pea-Collard Rolls, Black Eyed Peas & Collard Greens, oraz Collard Green & Black-Eyed Pea Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmaż szynkę na gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu 5 minut lub do lekko rumiane.
Dodać bulion i następne 4 składniki; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 15 minut. Wymieszać z black-Eyed peas, i gotować 10 więcej minut
Uwaga: do celów testowych użyliśmy mieszanki przyprawowej McKenzie ' s do mrożonej pokrojonej w kostkę cebuli, czerwonej i zielonej papryki oraz selera. Możesz zastąpić 1 posiekaną cebulę,1 posiekaną czerwoną paprykę, 1 posiekaną zieloną paprykę i 1 posiekane żeberko selera.