Collard Green Gratin może być tylko przystawką, której szukasz. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 293 kalorie, 13g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka ząbków czosnku, tymianku, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Collard Green Gratin, Kapusta i Collard Green Gratin, oraz Collard zielona i biała fasola Gratin dla podobnych receptur.
Połączyć bułkę tartą i 2 łyżki oleju na średniej patelni; toast na średnim ogniu, rzucając od czasu do czasu, aż złoty kolor i chrupiące, 10-15 protokół.
Dodaj mąkę i gotuj, stale ubijając, aż mieszanina będzie gładka i bardzo bladobrązowa, około 4 minut. Stopniowo ubijaj mleko, 1/2 szklanki na raz; dodaj gałkę muszkatołową. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, ubijając często, aż zgęstnieje, 5-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
14
Ubijamy pozostałe 3/4 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
15
Dodać beszamel do mieszanki collard greens i wymieszać do połączenia; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Collard Greens
16
Przenieść mieszaninę Collard greens do 10 "patelni żeliwnej lub 9" Pie dish i top z mieszaniną bułki tartej; miejsce Pie dish na obramowanej blasze do pieczenia.