Codfish Szczenięta
Codfish Puppies to pescatarian przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać skórkę z limonki, scallion, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Codfish Szczenięta, Sałatka Z Dorsza, oraz Dorsz Karaibski.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Włożyć dorsza do garnka i napełnić zimną wodą, całkowicie pokrywając dorsza. Moczyć co najmniej 12 godzin w temperaturze pokojowej
Rozgrzać olej do 360 stopni F w głębokim garnku, aż dojdzie do około 2 cali z boku patelni. W średnim saute patelni, na średnim ogniu, dodać olej i saute cebuli, seler, i czosnek, aż warzywa zmiękną, o 5 protokół.
Wyjąć mieszaninę do miski i ostudzić.
Dodaj cayenne, szallion, kolendra, Skórka z limonki i sok, mąka, proszek do pieczenia, mleko i jajko.
Dobrze wymieszać. Za pomocą widelca płatki dorsza należy usunąć ze skóry.
Dodać dorsza do ciasta. Używając 1-uncji miarki do lodów, Zbierz ciasto z frytką i umieść w rozgrzanym oleju. (Placki powinny mierzyć około 1 1/2 cala średnicy.) Pracować partiami. Nie dodawaj więcej niż sześć na raz. Gotować, aż placki są złote i gotowane przez, o 6 do 8 protokół.
Wyjmij do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty, aby osuszyć.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.