Cochiti Arroz con Pollo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Cochiti Arroz con Pollo. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 25g białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz olej sałatkowy, chili w proszku, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Arroz Con Pollo, Arroz con Pollo, oraz Arroz con Pollo dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 6-do 8-quart patelni na średnim ogniu, mieszać orzeszki piniowe, aż lekko tosty, 2 do 3 protokół; wlać z patelni.
Jeśli używasz kurczaka ze skórą, wlej olej do patelni i włącz ciepło do średniej wysokości. Gdy patelnia jest gorąca, dodać uda, strona skóry w dół, w jednej warstwie (brązowe w partiach, jeśli nie wszystkie pasują); włączyć od czasu do czasu, aż lekko zbrązowieje, 10 do 12 minut.
Dodaj cebulę na patelnię i często mieszaj, aż kuleją, około 5 minut; dodaj chili w proszku i mieszaj przez około 10 sekund.
Dodać bulion do patelni i zwiększyć ciepło do wysokiej.
Pokrój zielone chili na pół wzdłuż. Gdy bulion się zagotuje, na patelnię wrzuć kurczaka i wszelkie kapiele; dodaj zielone chili. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Wymieszać ryż na patelni, upewniając się, że wszystkie ziarna są zanurzone. Przykryć i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż ryż będzie miękki do ugryzienia, 20 do 25 minut.
Odkryć patelnię i włączyć ciepło do wysokiej; dodać szpinak i 1/4 szklanki mięty, naciskając w dół do cieczy, i mieszać delikatnie, aż zwiędną, 1 do 2 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Chochlę wymieszać w szerokie miseczki, następnie posypać pozostałą łyżką mięty i prażonymi orzeszkami piniowymi.