Classic Sole Meunière

Classic Sole Meunière
Classic Sole Meunière to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 684 kalorie, 46g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na 7,36 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz grubą sól koszerną, kliny cytrynowe, podeszwę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Classic Sole Meunière, Sole Meunière, oraz Sole Meuniere dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę umieścić w naczyniu ciasto. Ryby opłukać; poklepać papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Forma PieForma Pie
2
Obie strony ryby posypać grubą solą i świeżo zmieloną papryką. Pogłębiać ryby po obu stronach zwilżać; otrząsnąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
RybyRyby
3
Miejsce na talerzu.
4
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim wysokimgrzej, aż olej będzie gorący i mieni się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Addbutter; szybko zawirować patelnię do płaszcza. Gdy pień opadnie, dodaj rybę i gotuj do rozpuszczenia na dnie, 2 do 3 minut. Ostrożnie obróć rybę i gotuj, aż będzie nieprzejrzysta i złocista na dnie, 1 do 2 minut. Podziel rybę na 2 rozgrzanepłyty; namiot z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Wylać drippingsfrom patelni; wytrzeć ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
1
Umieść patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać masło; gotować, aż złoty, 1 do 2minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Wyjąć z ognia; wymieszać z parseli i sokiem z cytryny (sos może rozpylać). Łyżki do ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SOSSOS
RybyRyby
4
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
5
Bon Appétit

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia35
Magazyn