Cioccolata Calda (Hot Chocolate Italian-Style)

Cioccolata Calda (Hot Chocolate Italian-Style)
Cioccolata Calda (gorąca czekolada w stylu włoskim) może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać kakao w proszku, skrobia kukurydziana, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cioccolata Calda (Hot Chocolate Italian-Style), Włoska Gorąca Czekolada {Cioccolata Calda}, oraz Biscotti Al Cioccolatan E Arancia (ciasteczka czekoladowo-pomarańczowe) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kakao w proszku i cukier wymieszać w małym rondlu. Wymieszać 1 1/2 szklanki mleka do rondla, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Umieścić na małym ogniu; powoli doprowadzić mieszaninę do niskiego gotować.
3
W małej filiżance ubić 2 łyżki mleka razem ze skrobią kukurydzianą; powoli ubić zawiesinę skrobi kukurydzianej do mieszanki kakaowej. Kontynuuj gotowanie, ciągle ubijając, aż gorąca czekolada osiągnie grubość puddingu, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)Podgrzana Bita śmietana (można Użyć Odmiany Z Puszki)
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Papier RyżowyPapier Ryżowy
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia3
Magazyn