Cilantro-Jalapeño Vinaigrette

Cilantro-Jalapeño Vinaigrette
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Cilantro-Jalapeño Vinaigrette spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny fodmap, cały 30, i wegańskie przepis ma 217 kalorii, 0g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kolendry, octu winnego, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Sałatka południowo-zachodnia z kolendrą Jalapeno Vinaigrette, Sałatka Cheddar-Jalapeño Quesadilla z winegretem Kolendrowo-limonkowym, oraz Jalapeno Cilantro Hummus dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 5 składników przetworzyć w blenderze, aż będą gładkie. Po uruchomieniu blendera stopniowo dodawaj olej w powolnym, stałym strumieniu; procesuj do uzyskania gładkości. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia0
Magazyn