Cilantro i wieprzowina Stir Fry
Cilantro i wieprzowina Stir Fry jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 482 kalorie, 32G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, sok z limonki, sos teriyaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest znakomite. Spróbuj Kurczak z brokułami Stir-Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Wołowina i kapusta Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij razem 1/4 szklanki oliwy z oliwek, 1/2 szklanki kolendry, imbiru i czosnku w dużej szklanej lub ceramicznej misce.
Dodać wieprzowinę i wrzucić do równomiernie płaszcz. Przykryj miskę folią i zamarynuj w lodówce na noc.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty i strząsnąć nadmiar. Zużyta marynata należy wyrzucić.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w woku na dużym ogniu. Wieprzowinę podsmażyć na rozgrzanym oleju, aż się zarumieni, około 10 minut. Odstawić wieprzowinę.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju do woka; mieszaj cebulę, aż lekko zmięknie, około 3 minut. Wymieszać czerwoną paprykę jeszcze przez 3 minuty. Zwróć wieprzowinę do wok.
Dodaj sok z limonki i 1/2 szklanki kolendry. Gotować i mieszać, aż kolendra zwiędnie, o 1 minutę.