Ciepły Placek Brzoskwiniowo-Jagodowy
Ciepły placek brzoskwiniowo-jagodowy może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 32 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 50. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Mieszanka pieczenia mix, płatki zbożowe ziarna, żelatyna o Smaku Truskawkowym galaretki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Brukowiec brzoskwiniowo-jagodowy, Brukowiec Jagodowo-Brzoskwiniowy, oraz Brzoskwinia Berry Cobbler dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Mąkę i wodę wymieszać z trzepaczką w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Wymieszaj suchą mieszankę żelatyny, 2 łyżki. cukier i owoce.
Wlać do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia.
Wymieszać mieszankę do pieczenia, pozostały cukier, płatki zbożowe i mleko tylko do zwilżenia. Upuść 8 czubatych łyżek ciasta na gorącą mieszankę owoców.
Piec 30 min. albo aż do złotego brązu. Lekko schłodzić.
Podawać z chłodnym batem. Przechowywać w lodówce resztki szewku.