Ciepły Dip Z Sera Pleśniowego, Boczku I Czosnku
Ciepły niebieski ser, bekon i czosnek Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 94 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu. Jeśli masz ząbki czosnku, paski boczku, chipsy bajgla i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Dip Z Ciepłym Boczkiem Z Sera Pleśniowego, Ciepła Nowa sałatka ziemniaczana z boczkiem i serem pleśniowym, oraz Klin lodowy z ciepłym boczkiem i sosem z sera pleśniowego podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni gotować boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Używając łyżeczki szczelinowej, wyjąć do ręczników papierowych; odcedzić, rezerwując 1/2 łyżeczki kapiących.
Czosnek Saute w zarezerwowanych kapie przez 1 minutę; przenieść do małej miski.
Dodać serek śmietankowy i śmietanę; ubić do gładkości. Wymieszać z serem pleśniowym, szczypiorkiem i boczkiem.
Przeniesienie do 1-qt. naczynie do pieczenia; przykryć i piec w temperaturze 350° przez 25 minut. Odkryć i piec 5-10 minut dłużej lub aż lekko rumiane.
Posypać migdałami; podawać z frytkami.