Ciepły Dip z kapusty i Asiago
Ciepły Dip z jarmużu i Asiago może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 159 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, ząbki czosnku, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta, Kale & Asiago Frittata, oraz Pita Pełnoziarnista Z Kapustą I Asiago.
Instrukcje
Boczek gotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, często mieszając, 6 do 7 minut lub do chrupkości; usunąć boczek i osuszyć na ręcznikach papierowych, rezerwując 1 łyżkę. kapie w holenderskim piecu. Podsmażyć jarmuż, cebula, i czosnek w gorących kapiących 7 do 8 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodaj wino i gotuj, stale mieszając, 1 do 2 minut lub do momentu, gdy cząstki poluzują z dna holenderskiego piekarnika.
Serek śmietankowy i majonez wymieszać w dużej misce, aż będzie gładki. Wymieszać z serem Asiago, kolejne 4 składniki i mieszanką jarmużu. Łyżka do lekko nasmarowanego 1-do 1 1/2-qt. naczynie do pieczenia.
Piec w 350 przez 25 do 30 minut lub aż środek jest gorący i ser topi.
Odstawić 5 minut; top z boczkiem.
Podawać z krakersami i cruditami.