Ciepły Dip Rzepa Zielona
Ciepły Zielony Dip rzepa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 6G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jeśli masz ząbki czosnku, wino, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciepły Dip Rzepa Zielona, Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta, oraz Ciepły Krem Jajeczny Z Kaczką Confit & Rzepa Dashi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do pieczenia. Boczek gotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 5 do 6 minut lub do chrupkości; usunąć boczek i osuszyć na ręcznikach papierowych, rezerwując 1 łyżkę. kapie w holenderskim piecu.
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorących kapiących 3 do 4 protokół.
Dodaj wino i gotuj 1 do 2 minut, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna holenderskiego piekarnika. Wymieszać z zieleniną rzep, następne 4 składniki i 1/2 szklanki parmezanu. Gotować, często mieszając, 6 do 8 minut lub aż ser topi się i mieszaninę dokładnie ogrzewa.
Przenieść do lekko nasmarowanego 1 1/2 qt. naczynie do pieczenia. (Upewnij się, że używasz brojlerów bezpieczne naczynie do pieczenia.)
Posypać pozostałą 1/4 szklanki parmezanu.
Broil 6 cali od ciepła 4 do 5 minut lub aż ser jest lekko rumiane.
Dekorować, w razie potrzeby.
Podawać z różnymi krakersami, płaski chleb i wafle.
Uwaga: aby zrobić z wyprzedzeniem, przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami przez pokrywę kroku i schłodzić 8 godzin.
Piec, pokryty folią aluminiową, w 350 przez 30 minut. Odkryć i piec 30 minut.
Podawać z różnymi krakersami i frytkami.
Ciepły Dip szpinakowo-Karczochowy: substytut 2 (10-oz.) paczki mrożonego szpinaku, rozmrożonego i osuszonego oraz 1 (14-oz.) można poćwiartować karczochy serca, osuszone i grubo posiekane, na zielenie rzepy. Postępuj zgodnie z przepisem.