Ciepły Dip krabowy II
Ciepły Dip Krab II może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 204 kalorie, 7G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mięso krabowe, majonez, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 21%. Podobne przepisy to Dip Krabowy Z Karczochami, Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta, oraz Ciepły Dip Krabowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średnim naczyniu do pieczenia rozgnieść serek widelcem. Zmiksować w majonezie, sos Worcestershire, sok z cytryny i zielonej cebuli.
Opłucz mięso kraba i usuń wszelkie kawałki skorupy. Płatki mięso kraba i wymieszać go do mieszanki serek.
Piec 15 do 20 minut w nagrzanym piekarniku.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
![Antica Chardonnay (Mountain Select)]()
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.