Ciepły Dip Krabowy

Ciepły Dip Krabowy
Ciepły Dip krabowy to pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 3 i kosztuje $7.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 657 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz Panko bułkę tartą, ostry sos, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dip Krabowy Z Karczochami, Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta, oraz Ciepły Dip Krabowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika 4 cale poniżej elementu brojlera i podgrzać brojlera. Masło średnio zapiekane danie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Połącz serek, majonez, musztarda i pieprz cayenne w misce. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodać estragon i wino i mieszać, aż będzie gładka. Używając dużej szpatułki, złóż krabmięso, uważając, aby nie złamać grudek. Smak i dostosować przyprawy z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
CrabmeatCrabmeat
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Przekładamy do przygotowanego naczynia i topujemy bułką tartą. Broil aż złoty kolor, około 5 minut, w zależności od siły brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
5
Podawać na ciepło na krakersy zwieńczone zarówno posiekane i pokrojone jalapenos i gorącym sosem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone JalapenosPokrojone Jalapenos
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Do WiązaniaDo Wiązania

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia22
Magazyn