Ciepłe Kubki Do Topienia Czekolady
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj ciepłe kubki do topienia czekolady. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Za 40 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieczenia kakao, połówek truskawek, wody i jajek. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie wspaniałe. Topienie Czarownicy Pudding Kubki, Ciasto Do Topienia Czekolady, oraz Topienie puddingów czekoladowych są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małym rondelku wymieszaj 3/4 szklanki cukru, kakao, mąki i soli. Stopniowo mieszaj wodę. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Zdejmij z ognia; dodaj kawałki czekolady, kawę i wanilię, aż będą gładkie.
W innej misce ubij jajka i białko, aż lekko zgęstnieje. Stopniowo dodawaj pozostały cukier, ubijając, aż będzie gęsty i cytrynowy. Złożyć do mieszanki czekolady.
Przenieś do dziesięciu 4 uncji. ramekiny pokryte sprayem do gotowania.
Umieść kokilki na blasze do pieczenia; dodaj 1 cal. wrzącej wody do patelni.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub tylko do Ustawienia środka.
W razie potrzeby udekoruj połówkami truskawek.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Nomine Renard Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 50 dolarów za butelkę.
![Nomine Renard Brut]()
Nomine Renard Brut
Nuty cytrusowe, biała brzoskwinia i herbatniki maślane, świeże i bogate usta, owocowe i chrupiące z mineralnym wykończeniem.Mieszanka: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier