Ciepłe figi z fetą i bazylią
Ciepłe figi z Fetanem i bazylią to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, miód, figi mission i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciepłe Figi Zawinięte W Szynkę Serrano, Ciepłe figi z kozim serem, oraz Ciepłe gotowane figi ze świeżymi malinami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zapal grill lub podgrzej patelnię grillową. W małym rondlu, doprowadzić ocet i miód na wolnym ogniu. Odstawić.
Grilluj figi na dużym ogniu, obracając, aż do ogrzania, około 4 minut.
Przenieść figi na duży talerz. Za pomocą małego ostrego noża rozetrzyj figi. Złożyć liść bazylii wokół każdego kawałka fety i włożyć go w figę.
Na figi wlać ciepłą mieszaninę octu i miodu i podawać.