Ciepłe Ciasto Karmelowo-Jabłkowe

Ciepłe Ciasto Karmelowo-Jabłkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciepłego karmelowego ciasta jabłkowego. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 488 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać betty ciasto mix, woda, chłodny bitą polewą, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciepłe Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Budyniowe, Bezglutenowe Ciepłe Karmelowe Ciasto Jabłkowe, oraz Ciepłe Karmelowe Jabłkowe Martini.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w 1-quart ciężki rondel, gotować masło, ubijając śmietanę i brązowy cukier na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, Tylko do roztopienia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać do patelni 13x9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Posypać orzechami pekan, na wierzch pokrojone jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
4
W dużej misce, ubić ciasto wymieszać, woda, olej, jajka i przyprawa szarlotka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości do zwilżenia, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Ostrożnie łyżka ciasto na mieszaninę jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do SzarlotekPrzyprawa Do Szarlotek
Ciasto MixCiasto Mix
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Piec 41 do 47 minut lub do wykałaczki włożonej w pobliżu centrum wychodzi czysty. Schłodzić na patelni 10 minut. Poluzować boki ciasta z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Umieść żaroodporny talerz do serwowania do góry nogami na patelni; ostrożnie obróć talerz i patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Niech pan pozostają na ciasto o 1 minutę, więc karmel może mżeć na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Zdjąć patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
W małej misce, wymieszać lukier i ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Podawać ciepłe ciasto posypane mieszaniną lukru i skropione polewą karmelową. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn