Ciepła sałatka z zielonej fasoli i ziemniaków z kozim serem

Ciepła sałatka z zielonej fasoli i ziemniaków z kozim serem
Ciepła sałatka z zielonej fasoli i ziemniaków z kozim serem wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka balsamicznego sosu winegret, koziego sera, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 43 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciepła Sałatka Z Zielonej Fasoli I Ziemniaków, Sałatka Z Zielonej Fasoli Na Ciepło, oraz Ciepła sałatka z ziemniaków i zielonej fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie.
3
Umieść ziemniaki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu; smar w sprayu do gotowania. Gotować i mieszać fasolkę szparagową i cebulę do miękkości, o 5 protokół. Wymieszać czosnek; gotować i mieszać, aż czosnek będzie pachnący, o 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Przenieść mieszaninę fasoli do dużej miski z ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodaj balsamiczny vinaigrette, pieczona czerwona papryka, i bazylia; wrzucić lekko. Wymieszać z kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonej Zielonej Fasolki Ciętej2 Szklanki Mrożonej Zielonej Fasolki Ciętej
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
Ser KoziSer Kozi
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn