Ciepła sałatka z zielonej fasoli i ziemniaków z kozim serem

Ciepła sałatka z zielonej fasoli i ziemniaków z kozim serem wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka balsamicznego sosu winegret, koziego sera, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 43 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciepła Sałatka Z Zielonej Fasoli I Ziemniaków, Sałatka Z Zielonej Fasoli Na Ciepło, oraz Ciepła sałatka z ziemniaków i zielonej fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, 8 do 10 protokół.
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie.
Umieść ziemniaki w dużej misce.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu; smar w sprayu do gotowania. Gotować i mieszać fasolkę szparagową i cebulę do miękkości, o 5 protokół. Wymieszać czosnek; gotować i mieszać, aż czosnek będzie pachnący, o 1 minutę więcej.
Przenieść mieszaninę fasoli do dużej miski z ziemniakami.
Dodaj balsamiczny vinaigrette, pieczona czerwona papryka, i bazylia; wrzucić lekko. Wymieszać z kozim serem.