Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciepłej sałatki z kurczaka i żurawiny. Ten przepis służy 18 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Mieszanka piersi z kurczaka, żurawiny, warzywa sałatkowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ciepła sałatka z fasoli Farro i żurawiną, Ciepła sałatka ziemniaczana z Pesto i żurawiną / / DF & GF, oraz Sałatka z jarmużu z ciepłym winegretem żurawinowo-migdałowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować i mieszać kurczaka w 1/4 szklanki dressingu na dużej patelni na średnim ogniu 8 minut lub aż kurczak jest gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Wrzucić warzywa z żurawiną i migdałami w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Zieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego