Ciepła sałatka Orzo z miętą i fetą

Ciepła sałatka Orzo z miętą i fetą
Ciepła sałatka Orzo z miętą i fetą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,33 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 466 kalorii, 15g białka, oraz 21g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką dressing z oliwy z oliwek i octu, sok z cytryny, świeżo listki mięty i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sok z cytryny, możesz podążać za tym daniem głównym z Kruche ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym {hołd dla cioci Roxanne} jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 14 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 83%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Sałatka Orzo & Grape z fetą i miętą, Ciepła sałatka z soczewicy z winogronami, fetą i miętą, oraz Orzo z pomidorkami koktajlowymi, Fetanem i miętą dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużym garnku z wrzącą, osoloną wodą gotuj orzo na opakowaniu. Gdy orzo jest al dente, zdejmij z ognia i dodaj mrożony groszek do gotującej się wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odstaw na 1 minutę.
3
Odcedź i przełóż do miski. Dodaj pozostałe składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Podawaj na ciepło.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W14 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn