Ciepły Kompot Jabłkowy
Ciepły kompot jabłkowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na sos. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 8G tłuszczu i w sumie 139 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką wodę, masło, ekstrakt z wanillanu i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 13%. Spróbuj Naleśniki niskowęglowodanowe z ciepłym kompotem jabłkowym (bezglutenowe), Kompot Z Ciepłych Owoców, oraz Kompot Z Ciepłych Owoców dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozpuść masło w rondlu na średnim ogniu; gotuj i mieszaj orzechy pekan w roztopionym maśle, aż będą lekko opiekane, 2 do 3 minut.
Przenieś prażone orzechy pekan do miski łyżką cedzakową, rezerwując masło na patelni. Gotuj i mieszaj jabłka w zarezerwowanym maśle, aż jabłka zaczną mięknąć, około 2 minut; dodaj cukier.
Wymieszaj wodę, rodzynki i sól z mieszanką jabłek. Dusić, mieszając od czasu do czasu, aż rodzynki będą pulchne, około 5 minut.
Dodaj whisky, ekstrakt waniliowy i prażone orzechy pekan.