Ciepły Dip krabowy ze szczypiorkiem i cebulą

Ciepły Dip krabowy ze szczypiorkiem i cebulą
Ciepły Dip krabowy ze szczypiorkiem i cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 225 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. 1 osoba była zadowolona, że spróbowała tego przepisu. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka szczypiorku i cebuli serek spread, chipsy pita, parmezan, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciepły Dip krabowy ze szczypiorkiem i cebulą, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 9-calowy szklany talerz lub płytkie naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średniej misce wymieszaj ser śmietankowy, parmezan, majonez, musztardę, sok z cytryny i czerwoną paprykę. Złożyć w krabmeat.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Grubych Plastrów Ogórków Kiszonych8 Grubych Plastrów Ogórków Kiszonych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
CrabmeatCrabmeat
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozprowadzić mieszaninę w płytce ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Piec 40 minut lub aż gorące i bąbelkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Dekoruj szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
6
Podawać z crostini.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia3
Magazyn