Ciemna Czekolada Wiśniowa Krówka

Ciemna Czekolada Wiśniowa Krówka
Need a deser bezglutenowy? Ciemna czekolada Wiśniowa Krówka może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 31 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, masło, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciemna Czekolada Wiśniowa Krówka, Krówka wiśniowa z ciemną czekoladą, oraz Tort Krówkowy Z Ciemnej Czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj ciemną czekoladę, wanilię i puszyste pianki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
W dużym rondlu wymieszać cukier, mleko skondensowane, dżem wiśniowy, śmietanę, wodę i masło. Mieszaj na średnim ogniu, aż masło się rozpuści i cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości i pozwolić mieszaninie dojść do wrzenia. Gotować, stale mieszając, aż termometr cukierki czyta 230 stopni, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Dżem WiśniowyDżem Wiśniowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Wlać mieszaninę z rondla na mieszaninę czekolady. Mieszaj, aż czekolada stopi się i mieszanina zgęstnieje, około dwóch minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Wlać krówkę do form czekoladowych lub przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Odstawić do lodówki na 3 godziny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn