Ciemna Czekolada Wiśniowa Krówka
Need a deser bezglutenowy? Ciemna czekolada Wiśniowa Krówka może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 31 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, masło, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciemna Czekolada Wiśniowa Krówka, Krówka wiśniowa z ciemną czekoladą, oraz Tort Krówkowy Z Ciemnej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj ciemną czekoladę, wanilię i puszyste pianki.
W dużym rondlu wymieszać cukier, mleko skondensowane, dżem wiśniowy, śmietanę, wodę i masło. Mieszaj na średnim ogniu, aż masło się rozpuści i cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości i pozwolić mieszaninie dojść do wrzenia. Gotować, stale mieszając, aż termometr cukierki czyta 230 stopni, około 20 minut.
Wlać mieszaninę z rondla na mieszaninę czekolady. Mieszaj, aż czekolada stopi się i mieszanina zgęstnieje, około dwóch minut.
Wlać krówkę do form czekoladowych lub przygotowanej patelni.
Odstawić do lodówki na 3 godziny.