Cielęcina Scaloppine z wiosennym groszkiem i szparagami

Cielęcina Scaloppine z wiosennym groszkiem i szparagami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 23G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Udaj się do sklepu i odbierz smukłe szparagi, okrągłe kotlety cielęce, niskosolny rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Scaloppine cielęcy ze szparagami i sosem kurkowym, Cielęcina Scaloppine Z Jajkiem I Parmezanem, oraz Cielęcina Scaloppine z winogronami i grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będą chrupiące-miękkie, około 3 minut.
Umieść szparagi w dużej misce z lodowatą wodą do ostygnięcia.
Spray medium nonstick patelnia z nonstick spray.
Patelnia ciepła na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i sauté 1 minutę.
Dodać groszek i sauté 2 protokół.
Dodaj bulion. Przynieś na wolnym ogniu.
Przenieść mieszaninę do blendera.
Dodać 1 łyżeczkę estragonu. Purée do gładkiej, o 3 protokół. Doprawić coulis z groszku solą i pieprzem.
Funt każdy kawałek cielęciny między arkuszami folii do skąpej grubości 1/4 cala. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Szparagi zawiń w papierowe ręczniki. Przykryć szparagi, coulis grochu i cielęciny oddzielnie i przechowywać w lodówce.)
Spryskaj 2 duże Patelnie nonstick sprayem nonstick.
Podgrzać na średnim i wysokim ogniu.
Cielęcinę posypać solą i pieprzem. Praca w partiach, dodać cielęciny na patelnie; smażyć, aż brązowy i tylko gotowane przez, O 2 protokół na stronie.
Cielęcinę przełożyć na talerz. Namiot z folią.
Szparagi i pozostałe 2 łyżeczki estragonu podzielić między same 2 patelnie. Smażyć na średnim ogniu, aż szparagi są podgrzewane przez, O 2 protokół. Rozgrzej coulis w dużym rondlu na średnim ogniu.
Łyżka 3 łyżki grochu coulis na każdym z 6 talerzy.
Ułożyć cielęcinę na coulis. Ułożyć szparagi obok cielęciny.
W porcji: kalorie, 210; tłuszcz całkowity, 5 g; Tłuszcze nasycone, 1 g; cholesterol, 77 mg.