Cielęcina Osso Buco z Gremolatą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $7.53 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 47g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka wina, soli, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Osso Buco z Gremolatą, Osso Buco z Gremolatą, oraz Osso Buco z pomidorami, oliwkami i Gremolatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Cielęcinę posypać 1/4 łyżeczki soli i pieprzu; zalać mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Dodaj cebulę, marchew, seler, i boczek na patelni; smażyć 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać wino; gotować 5 minut lub aż płyn prawie wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodaj pozostałe 1/2 łyżeczki soli, bulion i pomidory. Cielęcina z powrotem na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 2 godziny lub aż cielęcina będzie miękka.