Cielęcina Scaloppini z winem, grzybami i zieloną oliwą

Cielęcina Scaloppini z winem, grzybami i zieloną oliwą
Cielęcina Scaloppini z winem, grzybami i zieloną oliwą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 803 kalorie. Na $3.75 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz romano, czosnek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cielęcina z sosem Pieczarkowo-winnym, Cielęcina Scaloppini z sosem śmietanowym szafranowym, oraz Golonki Cielęce Duszone W Winie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić makaron wody na gotować i gotować linguini 8 minut, al dente w osolonej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
2
Drenaż i rezerwa. Trzymaj ciepło.
3
Rozgrzej dużą, ciężką patelnię na średnim lub średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj 1 obrót patelni lub 1 łyżka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i pancetta lub boczek. Pancetta lub boczek gotować 1 do 2 minut sam, następnie dodać cebulę i gotować kolejne 2 lub 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać grzyby na patelnię i gotować razem z cebulą 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Paski cielęce doprawiamy solą i pieprzem. W drugiej patelni rozgrzanej na średnim ogniu dodaj 1 1/2 zwojów oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i 1 ząbek zmiażdżonego czosnku. Szybkie smażenie połowy cielęciny z każdej strony pasków 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Przełożyć ugotowane paski cielęce i czosnek na talerz i powtórzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
8
Dodaj wszystkie ugotowane paski i czosnek do cebuli i grzybów, a następnie dodaj wino do patelni i podnieś wszystkie kapiele. Gotować wino do odparowania alkoholu około 2 do 3 minut. Oliwki i natkę pietruszki wymieszać z cielęciną i grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
AlkoholAlkohol
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Podawać porcje cielęciny, grzybów i zielonych oliwek na łóżku z gorącym linguini rzucone z mżawką oliwy z oliwek extra-virgin, masła i startego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Canilla® Extra RiceCanilla® Extra Rice
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn