Cielęcina Scaloppini z winem, grzybami i zieloną oliwą
Cielęcina Scaloppini z winem, grzybami i zieloną oliwą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 803 kalorie. Na $3.75 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz romano, czosnek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cielęcina z sosem Pieczarkowo-winnym, Cielęcina Scaloppini z sosem śmietanowym szafranowym, oraz Golonki Cielęce Duszone W Winie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić makaron wody na gotować i gotować linguini 8 minut, al dente w osolonej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
2
Drenaż i rezerwa. Trzymaj ciepło.
3
Rozgrzej dużą, ciężką patelnię na średnim lub średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj 1 obrót patelni lub 1 łyżka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i pancetta lub boczek. Pancetta lub boczek gotować 1 do 2 minut sam, następnie dodać cebulę i gotować kolejne 2 lub 3 protokół.
Paski cielęce doprawiamy solą i pieprzem. W drugiej patelni rozgrzanej na średnim ogniu dodaj 1 1/2 zwojów oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i 1 ząbek zmiażdżonego czosnku. Szybkie smażenie połowy cielęciny z każdej strony pasków 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czosnek Goya®
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Dodaj wszystkie ugotowane paski i czosnek do cebuli i grzybów, a następnie dodaj wino do patelni i podnieś wszystkie kapiele. Gotować wino do odparowania alkoholu około 2 do 3 minut. Oliwki i natkę pietruszki wymieszać z cielęciną i grzybami.