Ciasto Żurawinowo-Jabłkowe

Ciasto Żurawinowo-Jabłkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasto z żurawiną i jabłkiem. Ten przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka napełniania szarlotki, woda, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto Z Jabłkami Żurawinowymi, Batony Jabłkowo-Żurawinowe, oraz cranberry maple apple crumb pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wymieszać 1-1/4 szklanki mąki i soli w małej misce; pokroić w 1/2 szklanki masła blenderem do ciast lub 2 noży, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Stopniowo dodawać wodę, mieszając, aż mieszanina skleja się; kształt w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść na lekko posypanej mąką powierzchni; rozwałkuj do 10-calowego koła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Miejsce w 9-calowej płytce pie; krawędź fletu.
5
Wymieszać ciasto nadzienie i żurawiny; łyżka do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Połączyć pozostałe 1/2 szklanki mąki, cukier, cynamon i orzechy włoskie w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Pokroić w pozostałą 1/4 szklanki masła; posypać nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
8
Piec 25 do 35 min. albo aż do złotego brązu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn