Ciasto Żurawinowe Z Szyfonem

Ciasto Żurawinowe Z Szyfonem
Cranberry Chiffon Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka cukru, ciężka śmietana ubijająca, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Malinowy placek Szyfonowy II, Pumpkin Chiffon Pie, oraz Czekoladowe Ciasto Szyfonowe.

Instrukcje

1
W misce, połączyć mąkę i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Pokroić w maśle, aż będzie kruchy. Wymieszać z orzechami włoskimi. Naciśnij na dole iw górę boki nasmarowane 10-in. talerz ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3
Piec w temperaturze 375° przez 14-16 minut lub aż zestaw i krawędzie są lekko rumiane. schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
4
Do napełniania, w misce, rozpuścić żelatynę w wodzie. Wymieszać z sosem żurawinowym, sokiem żurawinowym i skórką pomarańczową. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż lekko zgęstnieje, o 1 godzinę. Złóż bitą śmietanę. wlać do skorupy. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaPojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn