Ciasto Żurawinowe Z Szyfonem

Ciasto Żurawinowe Z Szyfonem
Cranberry Chiffon Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka cukru, ciężka śmietana ubijająca, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Malinowy placek Szyfonowy II, Pumpkin Chiffon Pie, oraz Czekoladowe Ciasto Szyfonowe.

Instrukcje

1
W misce, połączyć mąkę i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Pokroić w maśle, aż będzie kruchy. Wymieszać z orzechami włoskimi. Naciśnij na dole iw górę boki nasmarowane 10-in. talerz ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3
Piec w temperaturze 375° przez 14-16 minut lub aż zestaw i krawędzie są lekko rumiane. schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Do napełniania, w misce, rozpuścić żelatynę w wodzie. Wymieszać z sosem żurawinowym, sokiem żurawinowym i skórką pomarańczową. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż lekko zgęstnieje, o 1 godzinę. Złóż bitą śmietanę. wlać do skorupy. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaPojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn