Ciasto Śmietankowo-Kokosowo-Orzechowe

Ciasto Śmietankowo-Kokosowo-Orzechowe
Ciasto śmietankowo-kokosowo-orzechowe wymaga ok. 1 godzina i 55 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 689 kalorii, 8G białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soli, masła, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasto Śmietankowo-Kokosowo-Orzechowe, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Ciasto z serem śmietankowym z miodem bitą śmietaną.

Instrukcje

1
Ubij masło i serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy. Stopniowo dodawać cukier, ubijając ze średnią prędkością, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodaj jajka, po 1 na raz, ubijając tylko do momentu, gdy żółte żółtko zniknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
żółtko Jajażółtko Jaja
3
Mąkę i sól przesiać, dodać do masy na przemian z bourbonem, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat ciasto z niską prędkością tylko do mieszania po każdym dodatku. Wymieszać wanilią, pekanami i kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
KokosKokos
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Wlać ciasto do nasmarowanej i posypanej mąką 12-szklankowej patelni z rurką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 30 minut do 1 godziny i 35 minut lub do czasu, aż długi drewniany kilof włożony do środka ciasta wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn