Ciasto Ze Świeżymi Jagodami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj świeżego ciasta jagodowego. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś truskawki, wodę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świeże Ciasto Z Jeżynami, Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust, oraz Świeży Drobiazg Jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu połączyć cukier, skrobię kukurydzianą, sól i wodę, aż będzie gładka; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować i mieszać przez 2 minuty.
Wyjąć z ognia; wymieszać suchą żelatynę do rozpuszczenia. Schłodzić, aż mieszanina zacznie się częściowo ustawić.
Usuń łodygi z truskawek. Ułóż jagody, końcówka kończy się, w skorupie ciasta; łyżka mieszaniny żelatyny nad owocami. Przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 2 godziny.
W razie potrzeby udekoruj bitą śmietaną i miętą.