Ciasto Z Wiśniami Żurawinowymi

Ciasto Z Wiśniami Żurawinowymi
Cranberry Cherry Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 219 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz nadzienie z wiśni, cukier, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz Ciasto Z Wiśniami Żurawinowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać nadzienie z ciasta wiśniowego, sos żurawinowy, rodzynki, skrobię kukurydzianą i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Z Ciasta WiśniowegoNadzienie Z Ciasta Wiśniowego
Usunięto Z Obudowy OgniwaUsunięto Z Obudowy Ogniwa
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Zrobić ciasto na ciasto, zastępując sok pomarańczowy wodą. Ciasto podzielić na 55 % / 45 %.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Zwiń większy kawałek do 1 1/2 cala większego niż 9-calowa patelnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
4
Umieścić skorupę w Pie płyty pozostawiając jeden cal zwis, i pędzla z białka jaja. Łyżka nadzienia wiśniowego do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Obróć drugą skórkę do 12-calowego naboju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Pokrój na 14 pasków, aby uzyskać kratkę. Zwilżyć Brzeg skorupy dolnej wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
7
Ułożyć 7 pasków na cieście. Nie uszczelniać końców. Złóż co drugi pasek do tyłu w połowie drogi od środka.
8
Umieść środkowy pasek poprzeczny na cieście i wymień złożoną część pasków. Teraz Złóż alternatywne paski.
9
Umieścić drugi pas poprzeczny na miejscu. Powtórz, aby splot poprzeczne paski w Kratę. Koniec uszczelnienia. Obróć dolną krawędź skorupy w górę nad końcami pasków. Szczypta do uszczelnienia. Zrób wysoką karbowaną krawędź.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
10
Ciasto posmarować mlekiem i lekko posypać cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
11
Piec w temperaturze 400 stopni C (205 stopni C) przez 50 minut lub do momentu, gdy owoce zaczną bąbelkować, a skorupa będzie złotobrązowa. Fajne ciasto lekko na drucianym stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn