Ciasto z truskawkami i śmietaną
Ten przepis służy 15 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Mieszanka śmietany do ubijania, mleko, betty ciasto mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Truskawki i śmietankowy tort kawowy z waniliową glazurą z serem śmietankowym, Truskawki i śmietankowy tort kawowy z waniliową glazurą z serem śmietankowym, oraz Ciasto śmietankowe z truskawkami i śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Dno tylko z patelni 13x9 cali; lekko mąka. W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut.
Piec 35 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Uruchom nóż wokół boków patelni poluzować ciasto. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W schłodzonej dużej misce, beat twarogu i mleka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż gładka. Ubij na dużej prędkości śmietanę i cukier puder, od czasu do czasu skrobając miseczkę, aż uformują się miękkie szczyty.
Rozłóż lukier na torcie. Przechowywać w lodówce.