Ciasto Z Sokiem Pomarańczowym
Ciasto z sokiem pomarańczowym może być tylko deserem, którego szukasz. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 641 kalorii, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, ciasto mix, cytrynowy pudding instant i ciasto napełniania mix, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Sokiem Pomarańczowym ... , Glazurowane Ciasto Z Sokiem Pomarańczowym I Oliwą Z Oliwek Z Orzeszkami Pinii, oraz Bezglutenowe ciasto migdałowo-pomarańczowe z sokiem z granatu POM dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. tłuszcz i mąka 12-cup karbowany tube ciasto pan.
W dużej misce, ubić ciasto wymieszać, suchy budyń wymieszać, olej, woda i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut.
Piec od 38 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
W średniej misce wymieszaj cukier puder, roztopione masło i sok pomarańczowy, aż cukier puder się rozpuści.
Otwory w gorącym cieście z szaszłykiem lub widelcem.
Wlać mieszaninę soku pomarańczowego na gorące ciasto. Ostudzić na patelni 15 do 20 minut, następnie obrócić ciasto i patelnię do góry nogami na talerz; zdjąć patelnię.