Ciasto Z Różową Lemoniadą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj różowego ciasta z lemoniadą. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 472 kalorie, 2G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 12. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, różowy napój lemoniadowy w proszku, różowy koncentrat lemoniady i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciasto Z Różową Lemoniadą, Tort Z Różową Lemoniadą, oraz Różowe Ciasto Z Lemoniadą Bundt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 2 (8-calowy) Okrągłe patelnie ciasto i linii DNA z pergaminu lub papieru woskowanego.
Przygotować ciasto ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania. Do ciasta wymieszaj skórkę cytrynową, waniliową i różową lemoniadę w proszku.
Równomiernie wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec, aż złoty i wykałaczka włożona do środka ciasta wychodzi czysty, 30 do 35 minut.
Niech ciasto ostygnie w patelniach przez 10 minut. Ostrożnie obrócić ciasta na stojaku drucianym do całkowitego ostygnięcia.
Podczas pieczenia ciasta przygotuj lukier, ubijając cukier cukierniczy i pozostając 1 szklankę masła, aż będzie puszysty. Beat w pozostałych składnikach lukier do połączenia.
Przenieś jeden tort na stojak na ciasto lub duży talerz. Za pomocą przesuniętej szpatułki rozprowadzić wierzch ciasta warstwą lukru.
Drugie ciasto umieść na pierwszym.
Rozłóż pozostały lukier na górze i bokach obu warstw.