Ciasto Z Rybami I Brokułami
Ciasto z rybami i brokułami wymaga ok. 1 godzina i 27 minut od początku do końca. Ten przepis służy 65 i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. Jeśli masz bułkę tartą, pieprz, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, który nie jest tak wybitny. Ciasto z rybami i brokułami, Brokuły Cytrynowe Ryby, oraz Brokuły Rybne Wiązki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Kłusować rybę w mleku przez około 15 minut lub do ugotowania.
Rybę wyjąć z płynu i przelać do naczynia do pieczenia.Brokuły gotować przez 3 minuty, nie chcesz go zbyt miękkie.
Odcedzić i wymieszać z rybą.
Zmieszaj trochę mleka lub wody z mąką kukurydzianą i dodaj do zastrzeżonego płynu.Gotować, aż sos zgęstnieje, ciągle mieszając.
Dodaj więcej mleka, jeśli jest zbyt gęsty.Ser wymieszać do rozpuszczenia.
Dodać sól i pieprz do smaku.
SOS polać rybą i brokułami.Przykryć bułką tartą.Gotować w temperaturze 170c przez 30-45 minut lub aż bułka tarta będzie brązowa.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.