Ciasto Z Rumem Ricotta
Ciasto Rum Ricotta to bezglutenowe przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka nie-mlecznych bitej polewy, brzoskwinie, sok winogronowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Ciasto Ricotta, oraz Ciasto Ricotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odwróć ciasto na talerz do serwowania.
Odetnij 1 cal na wierzch ciasta. Odstawić. Ząbkowanym nożem wydrąż środek ciasta pozostawiając 1-calową granicę. W międzyczasie rozgrzej sok winogronowy w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę.
Wlać żelatynę wymieszać i połączyć z sokiem, jak chcesz wody.
Dokładnie wymieszać i dodać brzoskwinie i ser ricotta. Schłodzić w lodówce przez około 30 minut. W osobnej misce połącz polewę bezmleczną z ekstraktem z rumu i dokładnie ubijaj. Napełnij środek ciasta brzoskwiniową mieszanką żelatyny ricotta. Powrót na wierzch tortu. Ciasto mrozowe na górze i po bokach z polewą bezmleczną i mieszaniną ekstraktu z rumu, całkowicie pokrywające ciasto. Schłodzić przez 1 godzinę przed podaniem.
Dekoruj plasterkami brzoskwini.