Ciasto Z Rumem Ricotta

Ciasto Z Rumem Ricotta
Ciasto Rum Ricotta to bezglutenowe przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka nie-mlecznych bitej polewy, brzoskwinie, sok winogronowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Ciasto Ricotta, oraz Ciasto Ricotta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odwróć ciasto na talerz do serwowania.
2
Odetnij 1 cal na wierzch ciasta. Odstawić. Ząbkowanym nożem wydrąż środek ciasta pozostawiając 1-calową granicę. W międzyczasie rozgrzej sok winogronowy w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WinogronowySok Winogronowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
3
Wlać żelatynę wymieszać i połączyć z sokiem, jak chcesz wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Dokładnie wymieszać i dodać brzoskwinie i ser ricotta. Schłodzić w lodówce przez około 30 minut. W osobnej misce połącz polewę bezmleczną z ekstraktem z rumu i dokładnie ubijaj. Napełnij środek ciasta brzoskwiniową mieszanką żelatyny ricotta. Powrót na wierzch tortu. Ciasto mrozowe na górze i po bokach z polewą bezmleczną i mieszaniną ekstraktu z rumu, całkowicie pokrywające ciasto. Schłodzić przez 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
Ekstrakt Z RumuEkstrakt Z Rumu
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dekoruj plasterkami brzoskwini.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn