Ciasto Z Rabarbarem Anyżowym Do Góry Nogami
Rabarbar anyż odwrócony ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 380 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, proszek do pieczenia, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można go uznać za niedrogi, kosztujący około 93 grosze za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Rabarbarowe Do Góry Nogami, Ciasto Rabarbarowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Rabarbarowe Do Góry Nogami.
Instrukcje
W dobrze przyprawione 10-calowy Patelnia żeliwna stopić masło na umiarkowanym ogniu, aż piana ustąpi i zmniejszyć ciepło do niskiej.
Posypać brązowy cukier równomiernie na dnie patelni i ciepła, niezakłócony, 3 protokół (nie wszystkie brązowy cukier zostanie stopiony).
Pokrój tyle rabarbaru w poprzek na 1-calowe kawałki, aby odmierzyć 3 filiżanki i dekoracyjnie ułóż, zaokrąglone boki w dół, w jednej warstwie na brązowym cukrze.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Za pomocą moździerza i tłuczku lub w elektrycznym młynku do kawy/przypraw drobno zmiel nasiona anyżu. Do miski przesiać razem anyż, mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. W innej misce z mikserem ubić razem masło i cukier do lekkiego i puszystego i ubić wanilii.
Dodawać jajka po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Z mikserem na niskiej prędkości dodawać mieszankę mąki na przemian partiami z maślanką i mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki i ubijając aż do połączenia (nie przegotowywać)./ Łyżka ciasto na rabarbar w patelni, rozłożenie równomiernie (należy uważać, aby nie przeszkadzać rabarbar), i piec ciasto w środku piekarnika, aż złoty, o 45 protokół, lub aż tester wyjdzie czysty. Fajne ciasto na patelni na stojaku 15 protokół.
Uruchom cienki nóż wokół krawędzi patelni i odwrócić płytkę na patelni. Utrzymując talerz i patelnię mocno dociśnięte razem, Odwróć ciasto na talerz. Ostrożnie wyjąć patelnię i podawać ciasto ciepłe lub w temperaturze pokojowej.